COLLAGEN EXPERT

Collagen ExpertFrån de första ålderstecknen

Förändringar i huden börjar långt innan de blir synliga i spegeln.

Kollagen är betydelsefull för att bevara hudens fyllighet, spänst och smidighet. Med åren minskar hudens förmåga att producera och behålla halten av kollagen samtidigt som elastinet i huden förlorar sin elasticitet.

Dessa förändringar blir inledningsvis synliga i spegeln såsom fina linjer, för att så småningom resultera i djupare rynkor och slappare hud.

Collactive™

Collagen Expert innehåller det aktiva komplexet Collactive™, med samma typ av kollagen samt förhållande av kollagen (94 %) och elastin (6 %) som finns naturligt i huden.

Placebokontrollerad studie

I en klinisk placebokontrollerad studie konstaterades:

  • minskning med 19% av synliga rynkor på 28 dagar
  • förbättring av hudens fyllighet och smidighet

2000 mg kollagen

Ett pulverstick av Collagen Expert innehåller hela 2000 mg kollagen. Den höga dosen av hydrolyserat, marint kollagen ger högre absorption och biotillgänglighet än annan kollagen.

Collagen Expert innehåller även extrakt av granatäpple samt vitamin A, som bidrar till att bibehålla normal hud. Vitamin C, E och selen skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1 pulverstick dagligen. Töm förpackningen i ett tomt glas, häll på vatten, rör om och drick genast. Fräsch, god smak av passionsfrukt.

Innehåller kollagen från fisk.

Rekommenderas inte för gravida, ammande kvinnor eller barn.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Collagen Expert

 

           apotea-logovitaminvaruhuset-logoapoteksgruppen-logo