KERATIN EXPERT

Keratine ExpertFör tjockt, glänsande och vackert hår

Håret utsätts vanligen för flera yttre påfrestningar såsom t.ex. styling och långvarig färgning. Inte minst det kalla, torra nordiska klimatet kan orsaka ett livlöst och matt hår. Men även sol och salta bad påverkar hårkvaliteten.

Att tappa hår är en naturlig del av hårstråets livscykel. Medan stress, säsongsförändringar, sjukdom eller hormonella förändringar såsom graviditet kan vara orsaken bakom ett ökat håravfall.

 

Hårvård inifrån

För att bibehålla ett välmående hår kan det förutom yttre vårdande hårvårdsprodukter ibland behövas lite extra hjälp och näring – hårvård inifrån helt enkelt.

Keratinkur

Keratin Expert tillhör nästa generations kosttillskott för glansigt, vackert och fylligt hår. Kapslarna innehåller det kliniskt dokumenterade Cynatine®, som har en hög biotillgänglighet så att näringen når fram till hårroten. Det är hårroten som bestämmer hårets egenskaper; lockigt eller rakt? Blont eller brunt? Tunt eller tjockt?

Förutom Cynatine®, innehåller kapslarna även aminosyran L-arginin samt ett flertal för håret betydelsefulla vitaminer och mineraler. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår och normala naglar medan koppar bidrar till att bibehålla hårets normala pigmentering.

Rekommenderad daglig dos

För en keratinbehandling inifrån är den rekommenderade dagliga dosen en kapsel morgon och kväll tillsammans med ett glas vatten i samband med måltid.

Keratin Expert kan tas som en intensivkur eller under en längre period, allt utifrån behov.

Ge näring till din skönhet

Ibland behövs lite extra hjälp med näring till både hud, hår och naglar; därför går alla Forté Pharmas kosttillskott för skönhet inifrån bra att kombinera med varandra.

Keratine Expert

Keratin Expert rekommenderas inte för gravida, ammande kvinnor eller barn.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Återförsäljare:

apotea-logovitaminvaruhuset-logoapoteksgruppen-logo