HYALURONIC EXPERT

Hyaluronic Expert

Hyaluronsyra är känslig för fria radikaler och bryts därför lätt ned av UV-ljus. Det är en av anledningarna till de typiska hudskador som slapp och rynkig hud som är en vanlig bieffekt av långvarig och alltför ihärdig solning.

Hyaluronsyra bryts kontinuerligt ned i kroppen för att sedan ombildas. Man brukar säga att så mycket som en tredjedel av kroppens hyaluronsyra omsätts dagligen. Hyaluronsyra liksom vitamin C stimulerar också kollagenproduktionen i huden.

Ta nästa steg i din skönhetsrutin

Hyaluronic Expert är ett kosttillskott med en unik kombination av vitamin C, hydrolyserat marint kollagen och hyaluronsyra vilka tillsammans ger synergier. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och skyddar även cellerna från oxidativstress.

Dosering
Hyaluronic Expert passar alla hudtyper, även torr och känslig hud, och rekommenderas som ett komplement till den vanliga, dagliga skönhets- rutinen. Den rekommenderade dagliga dosen är en kapsel tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderas inte för gravida, ammande kvinnor eller barn. Innehåller spår av jod. Rekommenderas ej för fiskallergiker.

     Hyaluronic Expert

    apotea-logovitaminvaruhuset-logoapoteksgruppen-logo